Bakkerij - II-Bak-a

Bakkerij - II-Bak-a

Professionaliseringstraject voor de implementatie van het leerplan Bakkerij (arbeidsmarktfinaliteit)

Verantwoordelijke Wim De Pue
Laatst bijgewerkt 30-06-2023
Doorlooptijd 5 uur 50 minuten
Leden 22
Didactiek en leerplannen SO Leerplannen tweede graad A-finaliteit
  • 1 Welkom en introductie
  • 2 Generieke sessie
    • Doelen en inhouden
    • Achtergrondinformatie
    • Verwerking - vragen?
    • Verwerking - Van beroepskwalificatie naar leerplan
      10 xp
    • Verwerking - Het nieuwe leerplan
  • 3 Basissessie
    • Welkom
    • Doelen en inhouden
    • Vormingscomponenten en wegwijzers in Voeding & Horeca
    • Verwerking - puzzel
      10 xp
    • Verwerking - visie op vorming
    • Krachtlijnen en structuur Bakkerij (A)
      10 xp
    • Leerplandoelen Bakkerij (A)
      10 xp
    • Verwerking - Exit kaart
    • Verwerking - aan de slag met de vakgroep
    • Verwerking - kansen en uitdagingen in het nieuwe leerplan
    • Verwerking - concretisering leerplandoelen
  • 4 Verdiepende sessie
    • Doelen en inhouden
    • Concretisering leerplandoelen
    • Verwerking: aan de slag met het sjabloon