Leeromgeving
Aanmelden
FAQ
Lessen
Schrijf een review
Delen
Fullscreen verlaten
Terug naar cursus
Restaurant en keuken - II-ReKe-a
1 Welkom en introductie
Welkom
Praktische info
2 Generieke sessie
Doelen en inhouden
Introductie in de nieuwe leerplannen tweede graad
Quiz
Achtergrondinformatie
Verwerking - vragen?
Verwerking - Van beroepskwalificatie naar leerplan
Quiz
Verwerking - Het nieuwe leerplan
3 Basissessie
Welkom
Doelen en inhouden
Vormingscomponenten en wegwijzers in Voeding & Horeca
Verwerking - puzzel
Quiz
Verwerking - visie op vorming
Krachtlijnen Restaurant en keuken
Quiz
Leerplandoelen Restaurant en keuken
presentatie met overzicht van doelen
rekenblad overzicht doelen
Quiz
Verwerking - Exit kaart
Verwerking - aan de slag met de vakgroep
Verwerking - kansen en uitdagingen in het nieuwe leerplan
Verwerking - concretisering leerplandoelen
4 Verdiepende sessie
Doelen en inhouden
Concretisering leerplandoelen
Verwerking: aan de slag met het sjabloon
inspiratiedocument concretisering leerplandoelen Restaurant en keuken
sjabloon concretisering leerplandoelen Restaurant en keuken 2de gr
5 Herhalingssessie
Doelen, inhouden en inschrijven