- 1 Welkom en introductie
- 2 Generieke sessie
-
3 Basissessie
-
Welkom
-
Doelen en inhouden
-
Vormingscomponenten en wegwijzers in Voeding & Horeca
-
Verwerking - puzzel10 xp
-
Verwerking - visie op vorming
-
Krachtlijnen Restaurant en keuken10 xp
-
Leerplandoelen Restaurant en keuken10 xp
-
Verwerking - Exit kaart
-
Verwerking - aan de slag met de vakgroep
-
Verwerking - kansen en uitdagingen in het nieuwe leerplan
-
Verwerking - concretisering leerplandoelen
-
- 4 Verdiepende sessie
- 5 Herhalingssessie
Doelen en inhouden

Doelen:
je hebt een inzicht in de opbouw en samenhang van het leerplan binnen het studiegebied;
je situeert het leerplan inhoudelijk aan de hand van de wegwijzers en de vormingscomponenten;
je illustreert de krachtlijnen met behulp van voorbeelden van leerplandoelen;
je ontleedt een leerplandoel aan de hand van de doelzin, afbakening en wenken.

Inhouden:
het vormingsconcept: wegwijzers en vormingscomponenten binnen voeding & horeca;
opbouw van het leerplan: krachtlijnen en structuur;
bespreking leerplandoelen.
Weergaven | |
---|---|
32 | Totaal # weergaven |
32 | Leden weergaven |
0 | Publieke weergaven |
Acties | |
---|---|
0 | Vind-ik-leuks |
0 | Vind-ik-niet-leuks |
0 | Opmerkingen |
Delen via e-mail
Alstublieft in te loggen om dit te delen webpage via e-mail.