Doelen:

  • Je hebt een inzicht in de opbouw en samenhang van het leerplan binnen het studiegebied;

  • je situeert het leerplan inhoudelijk aan de hand van de wegwijzers en de vormingscomponenten;

  • je illustreert de krachtlijnen met behulp van voorbeelden van leerplandoelen;

  • je ontleedt een leerplandoel aan de hand van de doelzin, afbakening en wenken.

  • je begrijpt de leerplandoelen en kan per leerplandoel concrete lesdoelen formuleren;

  • je reflecteert over evaluatie en criteria.

Inhouden:

  • het vormingsconcept: wegwijzers en vormingscomponenten binnen voeding & horeca;

  • opbouw van het leerplan: krachtlijnen en structuur;

  • bespreking leerplandoelen;

  • uitschrijven van lesdoelen;

  • evaluatie en criteria.


Herhalingssessie

Deze wordt voor het leerplan Restaurant en keuken (A) en het leerplan Horeca (D/A) samen georganiseerd.  

 maandag 23/08/21
16:00 u tot 18:00 u

inschrijven


Weergaven
1 Totaal # weergaven
1 Leden weergaven
0 Publieke weergaven
Delen op social netwerken
Koppeling delen
Delen via e-mail

Alstublieft in te loggen om dit te delen webpage via e-mail.