- 1 Welkom en introductie
- 2 Generieke sessie
-
3 Basissessie
-
Welkom
-
Doelen en inhouden
-
Vormingscomponenten en wegwijzers in Voeding & Horeca
-
Verwerking - puzzel10 xp
-
Verwerking - visie op vorming
-
Krachtlijnen en structuur Bakkerij (A)10 xp
-
Leerplandoelen Bakkerij (A)10 xp
-
Verwerking - Exit kaart
-
Verwerking - aan de slag met de vakgroep
-
Verwerking - kansen en uitdagingen in het nieuwe leerplan
-
Verwerking - concretisering leerplandoelen
-
- 4 Verdiepende sessie
Verwerking - Van beroepskwalificatie naar leerplan
10 XP

banketbakkerij:
BK banketbakker
Verwerking
Overloop deze beroeps-kwalificaties met de vakgroep.
Welke elementen uit de BK's vind je belangrijk in de 2de graad?
Welke elementen mis je?
Wil je meer te weten komen over beroepskwalificaties?
Lees hier meer over en raadpleeg andere BK's.
Weergaven | |
---|---|
8 | Totaal # weergaven |
8 | Leden weergaven |
0 | Publieke weergaven |
Acties | |
---|---|
0 | Vind-ik-leuks |
0 | Vind-ik-niet-leuks |
0 | Opmerkingen |
Delen via e-mail
Alstublieft in te loggen om dit te delen webpage via e-mail.
1.
De opleiding Bakkerij (A-finaliteit) is gebaseerd op: