Bakkerijtechnieken - II-Bak-da

Bakkerijtechnieken - II-Bak-da

Professionaliseringstraject voor de implementatie van het leerplan Bakkerijtechnieken (doorstroom- en arbeidsmarktfinaliteit)

Verantwoordelijke Wim De Pue
Laatst bijgewerkt 30-06-2023
Doorlooptijd 2 uur 47 minuten
Leden 11
Didactiek en leerplannen SO Leerplannen tweede graad D/A-finaliteit
  • 1 Welkom en introductie
  • 2 Generieke sessie
    • Doelen en inhouden
    • Achtergrondinformatie
    • Verwerking - vragen?
    • Verwerking - Van beroepskwalificatie naar leerplan
      10 xp
    • Verwerking - Het nieuwe leerplan
  • 3 Basissessie
    • Welkom
    • Doelen en inhouden
    • Vormingscomponenten en wegwijzers in Voeding & Horeca
    • Verwerking - puzzel
      10 xp
    • Verwerking - visie op vorming
    • Structuur en krachtlijnen Bakkerijtechnieken
      10 xp
    • Leerplandoelen Bakkerijtechnieken
      10 xp
    • Verwerking - Exit kaart
    • Verwerking - aan de slag met de vakgroep
    • Verwerking - kansen en uitdagingen in het nieuwe leerplan
    • Verwerking - concretisering leerplandoelen
  • 4 Verdiepende sessie
    • Doelen en inhouden
    • Concretisering leerplandoelen
    • Verwerking: aan de slag met het sjabloon