Restaurant en keuken - II-ReKe-a

Restaurant en keuken - II-ReKe-a

Professionaliseringstraject voor de implementatie van het leerplan Restaurant en keuken (arbeidsmarktfinaliteit)

Verantwoordelijke Wim De Pue
Laatst bijgewerkt 09-01-2023
Doorlooptijd 2 uur 46 minuten
Leden 94
Didactiek en leerplannen SO Leerplannen tweede graad A-finaliteit
  • 1 Welkom en introductie
  • 2 Generieke sessie
    • Doelen en inhouden
    • Achtergrondinformatie
    • Verwerking - vragen?
    • Verwerking - Van beroepskwalificatie naar leerplan
      10 xp
    • Verwerking - Het nieuwe leerplan
  • 3 Basissessie
    • Welkom
    • Doelen en inhouden
    • Vormingscomponenten en wegwijzers in Voeding & Horeca
    • Verwerking - puzzel
      10 xp
    • Verwerking - visie op vorming
    • Krachtlijnen Restaurant en keuken
      10 xp
    • Leerplandoelen Restaurant en keuken
      10 xp
    • Verwerking - Exit kaart
    • Verwerking - aan de slag met de vakgroep
    • Verwerking - kansen en uitdagingen in het nieuwe leerplan
    • Verwerking - concretisering leerplandoelen
  • 4 Verdiepende sessie
    • Doelen en inhouden
    • Concretisering leerplandoelen
    • Verwerking: aan de slag met het sjabloon
  • 5 Herhalingssessie
    • Doelen, inhouden en inschrijven